BRIGHTLY
Brightly Works Blog
Business About Brightly Works

Brightlyn ensimmäinen kuukausi

pilvi datavarasto data-alusta aws

Yrityksen perustaminen ja käynnistäminen on ollut yhdistelmä mielenkiintoista uuden luomista että puuduttavaa pakollisten asioiden järjestelyä. Nyt onneksi tuo jälkimmäinen alkaa on ohi - pankkiasiat, vakuutukset, työterveys, Tyel/YEL-maksut, tilitoimisto, puhelinliittymät jne. on hoidossa ja voi keskittyä täysin asiakkaiden auttamiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen.

Työterveyspalvelujen toimittajaksi valitsimme Heltin, https://heltti.fi/, joka tarjoaa työterveyshuoltoa kiinteään kuukausihintaan. Heidän toiminnassa myös miellytti se, että aina ei tarvitse lähteä lääkäriin asti pienten vaivojen kanssa, vaan ne hoidetaan etänä. Tämä sopii erittäin hyvin Brighlyn missioon edistää digitalisaatiota. Vakuutukset otimme Pohjolalta, koska heidän Extra Terveysturva laajentaa Heltin paketin todella kattavaksi työterveyspalveluksi. Se erottui kilpailijoistaan sillä, että aina ei yrityksen työntekijöiltä ei vaadita henkilökohtaisia terveysselvityksiä, joilla rajataan vakuutuksen piirin ulkopuolelle vanhoja vaivoja. Lisäksi haluamme panostaa työntekijöihimme minimoimalla mahdollisimman paljon esimerkiksi ko. selvityksen kaltaista byrokratiaa.

Rekrytointi käynnistettiin jo ennen kuin yritys oli virallisesti merkitty kaupparekisteriin ja siinä Mia ja Kristian ovat tehneet huikeaa työtä. Positiivista on ollut huomata, että olemme kiinnostava työpaikka! Kasvava yritys Reaktorin tuella, ihmisläheinen, avoin kulttuuri ja fokus tulevaisuuden dataan perustuvissa älykkäissä palveluissa on sellainen tarina, joka kiinnostaa erityisesti henkilöitä, jotka haluavat ottaa seuraavan askeleen urallaan eteenpäin. Brightlyyn onkin siirtymässä jo mukavasti data engineeringin ja full-stack ohjelmistokehityksen ammattilaisia.

Samaa kiinnostusta kuin rekrypuolella on onneksemme myös asiakkaissa, ja osaamisellemme on kysyntää. Myyntiä teemme sekä itsenäisesti että yhdessä kumppaneidemme kanssa, joiden kanssa voimme yhdessä tehdä isompia, mielenkiintoisia projekteja. Ensimmäiset asiakasprojektit on jo myös aloitettu. Toisessa olemme auttamassa asiakasta ottamaan ensi askelia AWS-pilvialustan hyödyntämisessä ja toisessa teemme AWS-pohjaista data-alustaa. Vaikka nämä ovat AWS-caseja niin meidän asiantuntijoilta löytyy runsaasti myös Azure-, ja Google Cloud -kokemusta. Näemme tärkeäksi, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme jatkossa osaamista kaikkiin yleisimpiin julkisiin pilviin. Ja tietenkin huippuosaamista kaikenlaiseen datan hyödyntämiseen ja seuraavan sukupolven digitaalisten palveluiden kehittämiseen!