BRIGHTLY
Brightly Works Blog
About Brightly Works

Brightly Works Oy:n toimitusjohtajaksi Ilpo Rouhola

Brightly Works CEO Ilpo Rouhola data software development AI
Tiedote

Brightly Works Oy:n toimitusjohtajaksi Ilpo Rouhola 


BRIGHTLY WORKS OY YHTIÖTIEDOTE 18.5.2020 08:00 EET 


Ilpo Rouhola on nimitetty Brightly Works Oy:n toimitusjohtajaksi kesästä 2020 alkaen. Brightly tähtää johtavaksi seuraavan sukupolven älykkäiden AI-pohjaisten älykkäiden digitaalisten palveluiden ja data-alustojen toteuttajaksi, panostaa osaamisen kehittämiseen ja yhteiseen omistukseen.


Älykkäisiin digitaalisiin palveluihin ja data-analytiikkaan keskittyvän konsultointiyrityksen Brightly Works Oy:n hallitus on nimittänyt Ilpo Rouholan yhtiön toimitusjohtajaksi kesästä 2020 alkaen. Ilpo Rouhola on ollut perustamassa ja rakentanut Bitfactor Helsingin alusta lähtien yhdeksi eturivin digikonsulttitaloista viimeisen reilun kolmen vuoden aikana, jossa hän on vastannut myynnistä, yli 50 hengen tiimin rekrytoinnista, henkilöstön hyvinvoinnista sekä liiketoiminnan johtamisesta. 

Ilpo Rouhola tuo mukanaan vahvan johtamis- ja konsultointiliiketoiminta -kokemuksen sekä pystyy auttamaan yrityksen kasvussa sekä kotimaassa että kansainvälisesti. “Ilpon kanssa aiemmin tehty yhteistyö Bitfactor Helsingin rakentamisessa ja kasvattamisessa luo erinomaisen pohjan uuden konsultointiyrityksen rakentamiseen. Hän sopii yrityksen avoimeen ja ihmisläheiseen kulttuuriin johtamistyylinsä osalta täydellisesti ja tuo lisäksi myyntitiimiimme rautaisen osaamisen. Koronan aiheuttama poikkeustila on näkynyt Brighlynkin toiminnassa, mutta katsomme tulevaisuuteen ja investoimme kasvuun ja kehittymiseen palkkaamalla yritykseen uuden vetäjän. Tämä jättää myös itselleni lisää aikaa ratkaisujen löytämiseen asiakkaille ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen”, Brighlyn co-founder Pekka Vuorio kommentoi.  

”Kiitän Brightlyä luottamuksesta ja lähden innolla rakentamaan ja johtamaan yhtiötä tavoitteena rakentaa vahvaan data-, ohjelmistokehitys-, AI- ja digipalvelukehitysosaamiseen ja asiakkaiden tarpeiden ymmärrykseen perustuva menestyvä kansainvälinen konsultointiyritys.  Brightlyn vahva osaamistausta yhdistettynä Reaktorin tarjoamaan tukeen luo ainutlaatuisen mahdollisuuden lähteä rakentamaan Suomen johtavaa osaamiskeskittymää älykkäiden AI-pohjaisten digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja liiketoiminta-arvon luomiseen datan avulla asiakasyrityksille. Näen loistavan mahdollisuuden rakentaa Brightlystä myös tulevaisuuden paras työpaikka lahjakkaille osaajille. Brightly haluaa panostaa erityisesti osaamisen kehittämiseen, avoimeen ja ihmisläheiseen kulttuuriin, jossa koko tiimi päättää ja määrittää yrityksen suuntaa sekä tekemällä koko yrityksen henkilöstöstä omistajia, jossa koko henkilöstö on sitoutunut asiakkaiden menestyksen rakentamiseen ja myös hyötyy yhteisistä onnistumisista”, Brightlyn tuleva toimitusjohtaja Ilpo Rouhola toteaa. 

Vuoden 2020 alussa perustettu Brightly on nyt jo ehtinyt saada toimintansa käyntiin ja asiakkaina on  useita suomalaisia suuryrityksiä. “Brightlyn data engineering, ohjelmistokehitys ja arkkitehtuuriosaaminen onkin jo ehtinyt herättää kovasti mielenkiintoa asiakkaiden keskuudessa ja työmarkkinoilla olemme saaneet kovasti mielenkiintoa osaksemme panostamalla osaamisen kehittämiseen ja yhteiseen omistamiseen. Yhä useampi digitaalisten palveluiden kehityksen parissa työskentelevä ohjelmistokehittäjä ja data-analytiikan osaaja haluaa aktiivisesti kehittää osaamistaan kohti tulevaisuuden älykkäitä palveluja ja kehittyä niiden parissa alansa parhaaksi osaajaksi.”, Pekka Vuorio kertoo. 

Lisätietoja:
Pekka Vuorio, nykyinen toimitusjohtaja & co-founder, Brightly Works Oy
p. 040-1257949 
pekka.vuorio@brightly.fi
www.brightly.fi

Juha Ilola, hallituksen jäsen, Brightly Works Oy & Chief Financial and Legal Officer, M&A Director, Reaktor
p. 040-0674338
juha.ilola@reaktor.com

Ilpo Rouhola, tuleva toimitusjohtaja, Brightly Works Oy
p. 050-4872920

Brightly Works Oy on uusi älykkäiden data- ja AI-pohjaisten digitaalisten palveluiden, pilvipohjaisten tietovarastojen ja data-analytiikan asiantuntijayritys, joka panostaa alan parhaaseen osaamiseen, osaamisen kehittämiseen sekä yhteiseen omistamiseen. Brightlyn erikoisosaamista on toteuttaa asiakkailleen digitaalisia palvelukokonaisuuksia, jotka tehostavat automaatiolla monimutkaisia asiakaspalvelu- ja tuotantoprosesseja ja tarjoavat henkilökohtaisesti räätälöityjä palvelukokemuksia sekä toteuttaa pilvipohjaisia datajärjestelmiä. Brightlyn ovat perustaneet alan kokeneet osaajat yhdessä Reaktorin kanssa. Tutustu meihin paremmin osoitteessa https://brightly.fi